Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hevesliler için düzenlenen üç günlük gurme kursta Le Cordon Bleu’nün şefleri ile beraber mutfağa girecek; temel mutfak ve temel kesim tekniklerini öğrenerek çeşitli pişirme tekniklerini uygulacak ve birbirinden lezzetli reçeteleri uygulacaksınız.
Program İçeriği:
1.Gün
Salad lyonnaise
Poulet au vinaigre
Carottes Vichy
Eclair
2.Gün
Quiche Loraine
Bourride
Œuf á la neige
3.Gün
Vol au vent au poulet et champignon
Beef bourguignon
Pilaf rice
Créme brûlé
Notlar:
18 yaş sınırı vardır.
Eğitim 3 gün, günde 5 saat olarak gerçekleşecektir.
Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri